Slim je auto laden

Easee heeft een Laadrobot ontwikkeld voor elektrische auto’s die het opladen zo eenvoudig, slim en efficiënt mogelijk maakt. Het laadpunt is geschikt voor alle elektrische auto’s en elke situatie, of je nu thuis, op het werk of onderweg bent.

Of je nu geïnteresseerd bent in de technologie achter het laden of gewoon op zoek bent naar een stijlvol en gebruiksvriendelijk laadpunt dat altijd betrouwbaar is, onze Laadrobot biedt het allemaal. Bovendien is het mogelijk om het laadpunt volledig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en wensen.

Personaliseer jouw laadervaring

Met de Easee accessoires kun je optimaal gebruik maken van jouw Laadrobot. Al de producten worden ontwikkeld in Noorwegen, zodat ze altijd de beste kwaliteit en werkomstandigheden in de fabrieken kunnen waarborgen. De Laadrobots en accessoires zijn ontworpen om het Noorse klimaat te weerstaan, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Een groenere morgen

Bij Easee hebben ze gecommitteerd om niet meer natuurlijke bronnen te gebruiken dan strikt noodzakelijk. Bovendien werken ze aan levenscyclusanalyses (LCA’s) om onze ecologische voetafdruk continu te verkleinen.

De producten worden ontworpen en geassembleerd in Noorwegen en Zweden en vormen een essentieel onderdeel van het toekomstige elektriciteitsnetwerk. Dit netwerk zal elektriciteit efficiënter verdelen en de bestaande capaciteit optimaal benutten.

Sneller laden:

10x

Met Easee kun je tot wel 10 keer sneller laden dan met een gewoon stopcontact. De lader benut de beschikbare capaciteit optimaal en garandeert het maximale laadvermogen.

Geoptimaliseerd:

3x

Met één circuit kun je maximaal 3 Laadrobots aansluiten. Alle gekoppelde auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen en het beschikbare vermogen wordt automatisch verdeeld over de laadpunten. Hierdoor zal de totale belasting nooit de maximale limiet van de zekering overschrijden.

Krachtig

22kW

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fasen laden en ondersteunt een laadvermogen tot 22 kW. De lader is uitgerust met een standaard type 2 connector. We adviseren om bij het parallel aansluiten van meerdere laders te beginnen met één en deze indien nodig later uit te breiden.

Altijd bijgewerkt:

24/7

De laders zijn allemaal verbonden met internet via een ingebouwde eSIM (LTE CAT M1/GSM).
Als je nu een lader koopt, krijg je een levenslang abonnement inbegrepen (op voorwaarde dat er dekking is).